Göztepe Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuz; Dünyaya açık, akademik alanda yetkin bireyler yetiştirebilen, spor, kültür ve sanat alanında öğrencilerinin beceri gelişimini sağlayabilen bir okul olabilmektir. Öğrencilerin bilgiye ulaşmayı bilen ve bilgiyi işleyerek hayata geçirebilen, bilgi teknolojilerini etkin biçimde kullanabilen, yabancı dil ile iletişim becerileri kazanmış, çağdaş bireyler olarak yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: 2022-2023 eğitim öğrteim yılında ilk mezunlarını veren okulumuz 2023 yks sınav sonucunda 1 öğrencimiz tıp fakültesini kazanmış 55 öğrencimiz dört yıılık üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşmişlerdir. 2023 gençler il futbol turnuvasında okulumuz erkek takımı birinci kız takımı ise ikinci olmuştur.Ayrıca Bireysel sporlarda il bölge ve ülke çapında derecelerimiz bulunmaktadır.

Saatler: 08:10-15:20
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2023-2024 TABAN PUAN:78